گروه سلامت محققان سلامتی نوجوانان رژیم غذایی

گروه: سلامت محققان سلامتی نوجوانان رژیم غذایی مواد غذایی مسمومیت غذایی اخبار اقتصادی و بازرگانی

گت بلاگز اخبار اقتصادی و بازرگانی حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

محققان فرانسوی معتقدند که مصرف گردو در نوجوانی به پیشگیری از اضطراب در سالمندی و حفظ سلامت مغز کمک می کند.

حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

عبارات مهم : سلامت

محققان فرانسوی معتقدند که مصرف گردو در نوجوانی به پیشگیری از اضطراب در سالمندی و حفظ سلامت مغز کمک می کند.

به گزارش ایرنا از روزنامه دیلی میل، در تازه ترین آزمایش به عمل آمده مشحص شد که گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و این ترکیبات حیاتی جهت رشد مغز بافایده هستند.

حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

اما به گفته محققان موسسه ملی بهداشت و مرکز تحقیقات پزشکی در فرانسه، کمبود اسیدهای چرب اشباع نشده در رژیم غذایی بعضی نوجوانان وجود دارد که این امر باعث اضطراب و اختلال حافظه در بزرگسالی می شود.

اسیدهای چرب امگا3 جهت تندرستی انسان مورد نیاز و مهم هستند و ماهی های چرب، لوبیای سویا و اسفناج از منابع غنی آن محسوب می شوند.

محققان فرانسوی معتقدند که مصرف گردو در نوجوانی به پیشگیری از اضطراب در سالمندی و حفظ سلامت مغز کمک می کند.

گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا3 است و در آخرین آزمایشی که روی موش ها صورت گرفت، مشخص شد که این ترکیبات حیاتی جهت رشد مغز بافایده هستند.

نتایج مطالعه تازه محققان فرانسوی موید شواهد موثقی است که بر اهمیت پیروی نوجوانان از یک رژیم غذایی سالم تاکید دارد.

مهمترین برهه در رشد مغز که با بیشترین عوض کردن ساختار و عملکرد مغز همراه هست، در دوران نوجوانی هست، به این معنی که رژیم غذایی سالم جهت نوجوانان اهمیت مضاعف پیدا می کند.

اما نوجوانی مرحله ای از زندگی است که بسیاری از افراد به تدریج استقلال فکری پیدا می کنند و دارای گزینش های غذایی خاص خود می شوند؛ در نتیجه، بسیاری از نوجوانان به دلایل متفاوت گزینه های مغذی را کنار می گذارند و به سمت مصرف خوراکی هایی گرایش پیدا می کنند که اغلب فاقد اسیدهای چرب اشباع نشده امگا3 هستند. این اسیدها در بدن انسان تولید نمی شوند و باید با مصرف خوراکی تامین شوند.

حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

محققان جهت این مطالعه، موش ها را تا اوایل دوران نوجوانی با یک رژیم غذایی متعادل تغذیه کردند.

برای مطالعات پزشکی اغلب از جوندگان استفاده می شود لیکن اوضاع آرایش ژنتیکی آنها به انسان ها بسیار شبیه است.

محققان فرانسوی معتقدند که مصرف گردو در نوجوانی به پیشگیری از اضطراب در سالمندی و حفظ سلامت مغز کمک می کند.

در مرحله بعدی، بعضی از موش ها را به سمت رژیم غذایی فاقد چربی های اشباع نشده سوق دادند.

در موش هایی که از این رژیم غذایی نامناسب در دوران نوجوانی تغذیه شده است بودند، سطح مواد مغذی در قشر جلوی مغز و نوکلئوس اکومبنس آنها کم کردن یافت، مناطقی از مغز که اولی در تنظیم عواطف اهمیت دارد و دومی با مساله اعتیاد درگیر می شود.

حفظ سلامت مغز با مصرف گردو در نوجوانی

رژیم غذایی کم کیفیت ارتباط بین نورون ها در این مناطق را تضعیف کرده و موجب اختلال در رشد مغز می شود.

به گفته محققان، امگا3 و سلنیوم فراوان در گردو جهت سلامتی مغز بافایده است،

نتایج این مطالعه تازه در مجله علوم اعصاب منتشر شد.

پیش از این نیز محققان دانمارکی متوجه شده است بودند که اسیدهای چرب امگا3 در گردو می تواند از مسمومیت غذایی پیشگیری کند.

تحقیق دیگری هم در مدرسه پزشکی هاروارد در ماه مارس نشان داد که مصرف مواد غذایی سرشار از امگا3 می تواند آسیب ناشی از آلودگی هوا را به نصف کم کردن دهد.

واژه های کلیدی: سلامت | محققان | سلامتی | نوجوانان | رژیم غذایی | مواد غذایی | مسمومیت غذایی | اخبار اقتصادی و بازرگانی

دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs